Τρόποι Πληρωμής

TOP

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η 4Tailors εξασφαλίζει επιλογές τρόπων πληρωμής της παραγγελίας σας, οι οποίες ακολουθούν παρακάτω:

 

Αντικαταβολή

 

Επιλέγοντας την αντικαταβολή, καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον συνεργαζόμενο μεταφορέα μας. Σημαντικό να σημειωθεί πως η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος και για πακέτα συνολικής αξίας κάτω των 500€.

 

Σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Επιλέγοντας την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, προεξοφλείτε την παραγγελία σας προκειμένου να προχωρήσουμε στη δέσμευση των προϊόντων και στην επεξεργασία της. Σημαντικό να αποστείλλετε την απόδειξη κατάθεσης στο [email protected].

Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού, η παραγγελία σας ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Σε αυτήν την περίπτωση πάντα αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει.

 

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Google Pay και Apple Pay μέσω Viva wallet

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις κάρτες VISA, MasterCard, American Express & Diners, Maestro. Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bitaa) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

 

Παρακαλούμε να μην απομακρύνεστε από το περιβάλλον πληρωμής πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

PayPal Express

 

Επιλέγοντας να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στην πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών της για ένα σύντομο και εύκολο checkout. Για λεπτομέρειες ως προς αυτό τον τρόπο πληρωμής σας παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης της PayPal.