Επιστροφή Προϊόντων

TOP

Εντός 14 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας το αίτημά σας στην Φόρμα Επιστροφής. Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Το παραπάνω χρονικό όριο δεν ισχύει για περιπτώσεις τυχόν ελαττωματικών προϊόντων.

 

Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους είναι απαραίτητο να βρίσκονται ακριβώς κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχει αφαιρεθεί κάποιο ταμπελάκι ή σήμανση (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, ενώ θα πρέπει το δέμα να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

 

Όσον αφορά στα προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής (λ.χ. μαγιώ), τα οποία παραδίδονται σφραγισμένα, δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής τους.

 

Αλλαγή μέσω Courier

 

Εφόσον θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, συμπληρώνετε την απαραίτητη Φόρμα Επιστροφής και ετοιμάζετε το δέμα για επιστροφή μαζί με την απόδειξη αγοράς. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή, συμψηφίζοντας στο ποσό των προϊόντων τα μεταφορικά επιστροφής.

 

 

Αλλαγή στα καταστήματα 4Τailors

 

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μας στα φυσικά καταστήματά 4Tailors που σας εξυπηρετούν. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημα και να δώσετε μαζί με το προϊόν την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή του.

 

 

Επιστροφή χρημάτων

 

Εφόσον δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, προχωρούμε την διαδικασία εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για το αίτημά σας. Εάν για την επιστροφή του προϊόντος επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία δικής μας επιλογής, το ποσό των 5 ευρώ θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Παρακρατούμε την επιστροφή χρημάτων είτε μέχρι να λάβουμε όλα τα προϊόντα πίσω είτε μέχρι να λάβουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε επιστρέψει τα προϊόντα, όποιο από τα δύο επισυμβεί πρώτο. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται πάντα με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά σας.

 

Ελαττωματικό Προϊόν

 

Στη 4Tailors φέρουμε κάθε ευθύνη για περιπτώσεις πραγματικών ελαττωμάτων ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών και τα άρθρα 534επ. του Αστικού Κώδικα. Τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα εκάστοτε νομοθεσία δεν θίγονται.

 

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail [email protected] ή/και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 699800, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε την έκδοση πιστωτικού ισχύος για ένα οικονομικό έτος (στα πιστωτικά δεν υπολογίζονται τα ποσοστά των εκάστοτε εκπτώσεων), υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε τη σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

 

Δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα αποστολής των ελαττωματικών προϊόντων.

 

 

Επιστροφή εγγεγραμμένων μελών της 4Tailors

 

 

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί ως χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η διαδικασία για την επιστροφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει από την ιστοσελίδα μας είναι απλή και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσα από το πεδίο Επιστροφές. Συγκεκριμένα:

 

α) Στη Φόρμα Επιστροφών συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, τα στοιχεία του προϊόντος, την αιτία και τον τρόπο της επιστροφής. Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, επιλέγετε «Αποστολή». Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ζητήστε επιστροφή των χρημάτων σας, έκδοση πιστωτικού ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν της επιλογής σας.

 

β) Με την παραλαβή του προϊόντος που έχετε επιστρέψει θα ενημερώνετε σχετικά το πεδίο «Λογαριασμός Μου» ενώ για κάθε επόμενη διαδικασία (όπως ενδεικτικά αποστολή νέου προϊόντος, αντικατάσταση κλπ) θα ενημερώνεστε τόσο από το πεδίο «Λογαριασμός Μου» όσο και βάσει της διαδικασίας σύναψης της νέας σύμβασης (βλ. όρο 5). 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ