Τρόποι Αποστολής

TOP

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει, για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Εάν δεν έχει οριστεί ημερομηνία παράδοσης, αυτή δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 ημέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την 4Τailors μέσω της ACS κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα–Παρασκευή, 09:00-17:00). Οι χρόνοι παραδόσεων εκτός ακραίων περιπτώσεων έχουν ως εξής:

 

  • εντός της Αττικής και Θεσσαλονίκης εντός 2 ημερών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα
  • στις πρωτεύουσες νομών Ελλάδος εντός 3 ημερών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά)
  • στις λοιπές περιοχές εντός Ελλάδος εντός 4 ημερών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 5 ημέρες
  • εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός 8 ημερών από την αποστολή των προϊόντων στο μεταφορέα
  • Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης -  Η.Π.Α – υπόλοιπος κόσμος εντός 10 ημερών από την αποστολή των προϊόντων στο μεταφορέα

 

Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό μας. Ενδεικτικώς δεν ευθυνόμαστε για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους συνεργάτες μας κλπ.

 

Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση, παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας, με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 

Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων που θα προβλέπονται ρητώς σε προϊόν που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και σε κάθε περίπτωση στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας, γενικά το κόστος αποστολής έχει ως ακολούθως:

 

  • για παραγγελίες/αποστολές εντός Ελλάδος, κάτω των 50€ η μεταφορά έχει κόστος 3€ ανεξαρτήτως περιοχής

  • για παραγγελίες/αποστολές εντός Ελλάδος συνολικής αξίας άνω των 50€ με ΦΠΑ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

  • για παραγγελίες/αποστολές εκτός Ελλάδος συνολικής αξίας κάτω των 200€ με ΦΠΑ η αποστολή κοστίζει 20€

  • για παραγγελίες/αποστολές εκτός Ελλάδος συνολικής αξίας άνω των 200€ με ΦΠΑ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.