Δωρεάν αποστολή & Δωρεάν αντικαταβολή Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +30 2410 252311, +30 2310 236646

Προφίλ

Η ιδέα
Η 4Tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία  μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της. Η φιλοσοφία μας είναι να σχεδιάζουμε εύκολα, βασικά, κομμάτια σε μοντέρνες εκδοχές με διαχρονική αισθητική αλλά και πιο επίσημα, βραδινά φορέματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με απλές γραμμές σε μονόχρωμες παλέτες. 

Η ιστορία
Η 4Tailors γεννήθηκε το 2015 από 4 επαγγελματίες με 25ετή εμπειρία στον χώρο της ένδυσης και μεγάλο πάθος για τη μόδα υπό την εταιρεία Seashell Textile SA. Η δραστηριότητα της Seashell περιλαμβάνει συνεργασίες με ελληνικά και ξένα brands, καθώς και εξαγωγές ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων. Η δημιουργία της 4Tailors αποτέλεσε το επόμενο βήμα και μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το όνειρό μας, που ήταν να σχεδιάζουμε τα ρούχα που θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να φοράμε. 

Σχεδιασμός, Παραγωγή και Διανομή 
Η παραγωγή των 4Tailors πραγματοποιείται in-house από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού και της διανομής των ενδυμάτων μας. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που επιλέγουμε, η προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς και η συνεχής έρευνα μας σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είναι ενδεικτικά χαρακτηριστικά των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι για την 4Tailors. Η μονάδα παραγωγής μας είναι μέλος του Οργανισμού Ανταλλαγής Δεδομένων Ηθικής Δεοντολογίας των Προμηθευτών (SEDEX) μετά από επιτυχή έλεγχο από την Επιθεώρηση Ηθικής Δεοντολογίας µελών SEDEX (SMETA) επικυρώνοντας έτσι την ορθή πρακτική εμπορικής δεοντολογίας που εφαρμόζεται και το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει την εταιρεία μας.